RIAN4YOU Hungary Nyelviskola Dunakeszi
   RIAN4YOU Hungary Nyelviskola Dunakeszi   RIAN 4 YOU Hungary Nyelviskola Dunakeszi
» Tanfolyamok     » Nyelvvizsga     » Beiratkozás    

>

Miért jó Önnek, ha nálunk tanul?

>

Tanulóink véleménye

>

Beiratkozás és szintfelmérés

>

Nyelvtanfolyamok

>

Oktatási helyszínek

>

Órák kezdési időpontja

>

Elérhetőség

>

Információkérés

>

Kedvezmények

>

Ügyfélfogadás

>

Angol nyelvtanfolyam

>

Német nyelvtanfolyam

>

Angol tanfolyam kisvállalkozások részére

>

Oktatási szintek - tanfolyam kínálat

>

Nyelvvizsga

>

Nyelvvizsga garancia

>

Próbavizsga

>

Referenciák

>

Álláslehetőség

>

Hasznos oldalak

>

Hogyan tanuljak meg angolul vagy németül?

>

Tanáraink, tanulóink, képek

>

Angoltanfolyamok

>

Angol - német nyári nyelvi gyerektábor

>

Cégismertető

>

Céljaink

>

Adatvédelem

>

Panaszkezelés

>

Információ a telc nyelvvizsgáról

>

Információ a LanguageCert nyelvvizsgáról
 
   ENGLISH      DEUTSCH
   MAGYAR
 

Céljaink


    • Küldetésünk: Azért dolgozunk, hogy MAXIMÁLIS SEGÍTSÉGET NYÚJTSUNK TANULÓINK, PARTNEREINK NYELVTUDÁSÁNAK GYARAPÍTÁSÁHOZ. Versenyképességüket növelni kívánjuk angol és német nyelvtudás segítségével, hogy jobban tudjanak érvényesülni az életben!

    • Biztos, stabil nyelvtudást adni tanulóinknak. Nálunk nem marad el óra, garantáljuk nyelvi fejlődését.

    • A nyelvoktatás legyen magas színvonalú, elérhető áron.

    • A nyelviskola, a nyelvoktatás igazodjon a tanulók igényeihez: Legyenek megfelelő időpontok. Az akkreditált angol tanfolyam és a német tanfolyam a tanulói igényekhez igazodik, vagyis aki nyelvvizsgázni óhajt, magasabb szintű tudást akar szerezni, az alapok elsajátítása után egy vizsgacentrikus nyelvtani rendszerezést is kap. Aki csak alapvető témákról kíván beszélni, megelégszik egy szerényebb szókinccsel és kevesebb nyelvtannal, (pl.: csak utazáshoz, hobbihoz használja a nyelvet ) annak elég kb. két félév - 120 óra - alatt megtanul beszélni. Az angol tanfolyam és a német tanfolyam, azaz a teljes oktatás központjában a beszédkészség és a beszédértés fejlesztése áll, természetesen az ehhez szükséges és ezzel arányban álló írásbeli képességek és nyelvtani ismeretek megtanításával és számonkérésével együtt.

    • Tanulóink ne maradjanak ki a nyelvtanfolyam során, legyen sok sikerélményük az angol és a német nyelv tanulása közben, a tanulás ne csak munkát, hanem örömöt is jelentsen.

    • Elfoglalt, kevés szabadidővel rendelkezőknek, személyre szabott, egyéni oktatást nyújtani, ami megfelel időbeosztásuknak, haladási tempójuknak. Igény szerint munkahelyükön, lakásukon, vagy nyelviskolai helyszínünkön tartjuk az órákat.

    • Azoknak a tanulni vágyóknak megtanítani az angol vagy német nyelvet, akik nem tudnak, vagy nem akarnak csoportban idegen nyelvet tanulni.

    • Dunakeszi, Vác, Fót, Göd, Sződliget, Sződ területén és környékén működő vállalatok részére kihelyezett, egyéni és csoportos nyelvoktatást biztosítani. Mi utazunk Önökhöz, így Önök időt, pénzt és energiát takarítanak meg azáltal, hogy nem kell az oktatás helyszínére utazniuk.


      E-mail: info@rian4you.hu Telefon: 06(27)349670 Mobil elérhetőség: 06(20)3430820 Beiratkozás: Dunakeszi, Verseny u. 8-10. Ügyfélszolgálat: Iroda nyitvatartása hétfőtől csütörtökig 16.00-18.30 között. Postacím: 2120 Dunakeszi, Márton Áron u. 27. Nyilvántartási szám: B/2020/004531


      © 2001 PONTHU 2001. Informatikai Bt. All rights reserved.